Η εταιρεία Κώστας Σωτηρίου Λτδ δημιούργησε ένα χώρο στη Λευκωσία σε πολύ προσιτό τόπο για τους αυτοκινητιστές αλλά και τα συνεργεία αυτοκινήτων και το ονόμασε Castrol Auto & Industry Center για καλύτερη και πιο ειδικευμένη εξυπηρέτησητων πελατών, αφουγκράζοντας τις όλο και πιο μεγάλες απαιτήσεις της τεχνολογίας.

  Τι είναι το Castrol Auto & Industry Center


Είναι το κέντρο εξυπηρέτησης της Castrol για τη βιομηχανία, τα συνεργεία αυτοκινήτων και τον κάθε ένα αυτοκινητιστή ξεχωριστά. Στο χώρο λοιπόν αυτό οι μηχανικοί της Castrol και της δικής μας εταιρείας, σας περιμένουν για να συζητήσουν μαζί σας κάθε τεχνικό ερώτημα και να σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις.

  Τεχνική Υποστήριξη Castrol


Λίπανση δεν είναι μόνο προϊόντα. Σημαίνει επιλογή, εφαρμογή, χρήση, παρακολούθηση. Γι’αυτό το Castrol Auto & Industry Center σας προσφέρει κάτι περισσότερο από λιπαντικά, έμπειρους και καλά καταρτισμένους μηχανικούς που μπορούν να σας υποστηρίξουν τεχνικά.

  Πλήρη σειρά λιπαντικών Castrol


Όλα τα γνωστά και δοκιμασμένα λιπαντικά της Castrol-mineral, Part Synthetic, Fully Synthetic που για χρόνια υποστηρίζουν τους αυτοκινητιστές και την βιομηχανία βρίσκονται άμεσα στη διάθεση τους.

  Ολοκληρωμένες προτάσεις-λύσεις


Σε εξειδικευμένους τομείς όπως:
• Βιομηχανία Τροφίμων – Food grade – με πιστοποιητικά χρήσης από το FDA Αμερικής, Γαλλίας, Γερμανίας
• Κατεργασία μετάλλων
• Βιομηχανία ψύξης

Οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν νέας τεχνολογίας προϊόντα

1 2 3