ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Αγαπητοί φίλοι συνεργάτες,

Μέσα στα πλαίσια της συχνής μας επαφής και της άριστης ομολογουμένως συνεργασίας, είμαστε σε θέση με την υποστήριξη της Castrol, αλλά και της ΕΚΟ ταυτόχρονα και με βάση την πείρα μας και την οργάνωση μας, να μπορούμε να υποστηρίξουμε τους πελάτες – συνεργάτες μας – σε κάθε ζήτημα που αφορά λιπαντικά και καύσιμα.

Εκτός λοιπόν της απαράμιλλης εξυπηρέτησης του πελάτη, που είναι θεμελιακής σημασίας για την εταιρεία μας, προσφέρουμε και τεχνική υποστήριξη για καύσιμα και λιπαντικά.

Επίσης σε βιομηχανικές μονάδες μπορούμε να οργανώσουμε την λίπανση ούτως ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση με το ελάχιστο δυνατό αριθμό λιπαντικών, εξασφαλίζοντας χαμηλότερο κόστος αποθήκευσης αλλά και μικρότερο κίνδυνο από λανθασμένη λίπανση. Επίσης μπορούμε με δικές μας αποθήκες-ντεπόζιτα και αντλίες καυσίμων στον δικό σας χώρο να διαχειριστείτε πιο οικονομικά εσείς το στόλο των αυτοκινήτων σας με καύσιμα.

Είναι γνωστό ότι η σωστή λίπανση – σωστό λιπαντικό για κάθε μηχανή – ενώ δεν ξεπερνά το 5% του κόστους λειτουργίας, είτε αφορά αυτοκίνητο είτε αφορά πολύπλοκη βιομηχανική μονάδα, μπορεί να συμβάλει στην μείωση του κόστους συντήρησης εώς και 50%.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιανδήποτε πληροφορία και κάθε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Στυλιανού

1 2 3